Fruitschaal op poot

99,95

Uitverkocht

Snelle levering vanuit ons magazijn in Amsterdam!
+ verlanglijst

Handgemaakte schaal volgens een eeuwenoude techniek. Elke kom is met de hand gemaakt en beschilderd in een klein dorpje in Marokko. Perfect als fruitschaal, maar bijvoorbeeld ook om een salade ermee te serveren.

In ons ruime assortiment keramiek vind je wat je nodig hebt. In ons ontwerp streven wij naar tijdloosheid en fantasie. Al ons keramiek is handgemaakt en van hoge kwaliteit, zonder gebruiksvriendelijkheid en gemak in omgang uit het oog te verliezen. Elk bordje, slakom of yoghurtbowl is op deze manier een beetje uniek.

Ons assortiment is daarnaast breed. Zo verkopen we het rauwe keramiek uit Tamegroute, gemaakt volgens eeuwenoude technieken in prachtige tinten okergeel en donkergroen, maar ook handbeschilderd, geglazuurd keramiek in zwart en wit dat met al het gemak in de afwasmachine kan. Daarnaast willen we graag benadrukken dat ons het proces van ons ontwerp altijd in samenwerking met, en met groot respect voor artisans uit Marokko is bedacht.

kleur

groen

product type

kom, schaal

14 dagen bedenktijd Snelle levering persoonlijke klantenservice en advies Pick up point in Amsterdam Handgemaakt, speciaal voor jou
SKU: tam08
Reviews
Hoe anderen dit product waarderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Lees meer reviews Schrijf jouw review

Geef een reactie

 14 dagen bedenktijd
 Snelle aflevering of ophalen in ons magazijn in Amsterdam
 persoonlijke klantenservice + advies
 handgemaakt, speciaal voor jou ...
All search results