Lantaarn jampot goud S-M-L

Snelle levering vanuit ons magazijn in Amsterdam!
+ verlanglijst

De lantaarn is gemaakt van recyclede jampotten. Handgemaakt in Marokko. De handgemaakte lantaarns komen in drie maten en twee kleuren; zilver en goud.

S: hoogte 24 cm, breedte 7 cm
M: hoogte 29 cm, breedte 9 cm
L: hoogte 31 cm, breedte 11 cm

Of je binnen of buiten zit, licht bepaalt de sfeer. Household Hardware biedt een brede collectie van lampen en lantaarns aan, voor binnen en voor buiten. Ga je voor romantische kamer vol kaarslicht, voor grote lampenkappen van natuurlijk zeegras die de mooist schaduwen creëren, of voor traditionele marokkaanse ster

lampen die met de vele glasplaatjes het licht naar alle kanten van de kamer laten weerkaatsen? Met het assortiment van Household Hardware haal je sfeer in huis.

 

Bijna alle lampen of lantaarns zijn gemaakt van natuurlijke of gerecyclede producten. Daarnaast is bij het ontwerp van onze producten in eerste instantie gekeken naar de cultuur van het land en de oorsprong van het product, om vervolgens samen met de artisans tot een nieuw ontwerp te komen.

 

kleur

goud

Materiaal

glas

Maat

(L) large, (M) medium, (S) small

14 dagen bedenktijd Snelle levering persoonlijke klantenservice en advies Pick up point in Amsterdam Handgemaakt, speciaal voor jou
SKU:
Reviews
Hoe anderen dit product waarderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Lees meer reviews Schrijf jouw review

Geef een reactie

 14 dagen bedenktijd
 Snelle aflevering of ophalen in ons magazijn in Amsterdam
 persoonlijke klantenservice + advies
 handgemaakt, speciaal voor jou ...
All search results