Over ons

Household Hardware ontwerpt en produceert unieke, veelal handgemaakte meubels en woonaccessoires. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij actief in Marokko, maar inmiddels zijn daar ook andere landen bijgekomen. Household Hardware staat bovenal voor vakmanschap en fantasie. We streven naar tijdloosheid en kwaliteit. Onze voorkeur ligt bij rauwe materialen en subtiele kleuren.

Household Hardware haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven dat we tegenkomen in onze reizen door Afrika en Azië. We laten ons verbazen over gebruiken in culturen, en nemen dat verhaal mee in onze producten.

Ook staan wij bekend om eerlijke producten; we handelen eerlijk en werken samen met de lokale vakmensen / ‘artisans’. Daarnaast gebruiken wij vaak gerecyclede of vintage materialen, waardoor onze producten zo min mogelijk bijdragen aan de ‘plastic soep’. Op deze manier vertellen al onze producten een verhaal. We kijken naar oorsprong, cultuur, vormen, materiaal en gebruiksvriendelijkheid en halen het allerbeste uit deze verschillende facetten. Onze producten zijn altijd uniek.

Zo worden matraskussens oorspronkelijk altijd op de grond gelegd, maar verkopen wij ze in moderne stoffen en met onderstel. Zo laten wij van unieke, vintage dekens kussens maken die bij elk interieur mooi staan. Verkopen we kandelaren gemaakt van gerecyclede jampotten en een unieke collectie aan keramiek en glas.

Drop by

Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom in Aalsmeer. We zijn maandag tot en met vrijdag open van 9:00-17:00. Bel ons alsjeblieft wel eerst als je langs wilt komen.

Household Hardware
Hollandweg 19
1432DD Aalsmeer
Nederland

Contact

We zijn elke werkdag open van 9:00-17:00. Je kan ons altijd bellen voor meer informatie of stuur ons een mailtje.

info@householdhardware.nl
+31(0)20 638 50 15

Raak geïnspireerd...

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief voor het huishouden

14 dagen
bedenktijd
Snelle aflevering of ophalen
in ons magazijn in Aalsmeer
Gratis bezorging op bestellingen
boven 20 euros binnen NL
Unieke handgemaakte
producten
All search results