Over ons

“Household Hardware: design for life.”

 

Household Hardware maakt unieke producten die voortkomen uit het samenbrengen van de Westerse wereld en Marokko. Onze smaak, onze kleuren, onze trends. Hun ambacht, hun tradities.

We produceren unieke, veelal handgemaakte meubels en woonaccessoires. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij actief in Marokko, maar inmiddels zijn daar ook andere landen bijgekomen. Bovenal staat Household Hardware voor vakmanschap en fantasie. We streven naar tijdloosheid en kwaliteit. Onze voorkeur ligt bij rauwe materialen en subtiele kleuren.

Household Hardware haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven dat we tegenkomen in onze reizen door Afrika en Azië. We laten ons verbazen over gebruiken in culturen, en nemen dat verhaal mee in onze producten.

 

Ook staan wij bekend om eerlijke producten; we handelen eerlijk en werken samen met de lokale vakmensen / ‘artisans’. Daarnaast gebruiken wij vaak gerecyclede of vintage materialen, waardoor onze producten zo min mogelijk bijdragen aan de ‘plastic soep’. Op deze manier vertellen al onze producten een verhaal. We kijken naar oorsprong, cultuur, vormen, materiaal en gebruiksvriendelijkheid en halen het allerbeste uit deze verschillende facetten. Onze producten zijn altijd uniek.

 

Zo worden matraskussens oorspronkelijk altijd op de grond gelegd, maar verkopen wij ze in moderne stoffen en met onderstel. Zo laten wij van unieke, vintage dekens kussens maken die bij elk interieur mooi staan. Verkopen we kandelaren gemaakt van gerecyclede jampotten en een unieke collectie aan keramiek en glas.

 

Visie

Schoonheid ontstaat daar waar twee werelden samenkomen.

 

Missie

Household Hardware brengt werelden samen.

 

Waarden

  • Inspirerend
  • Origineel
  • Kwaliteit
  • Transparant
  • Samen

 

Drop by

Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom in Aalsmeer. We zijn maandag tot en met vrijdag open van 9:00-17:00. Bel ons alsjeblieft wel eerst als je langs wilt komen.

Household Hardware

Hollandweg 19
1432DD Aalsmeer
Nederland

Contact

We zijn elke werkdag open van 9:00-17:00. Je kan ons altijd bellen voor meer informatie of stuur ons een mailtje.

info@householdhardware.nl

+31(0)20 638 50 15

 14 dagen bedenktijd
 Snelle aflevering of ophalen in ons magazijn in Aalsmeer
 Persoonlijke klantenservice + advies
 Handgemaakt, speciaal voor jou ...
All search results