Over ons
Over ons

Household Hardware

Al meer dan 25 jaar maken wij, het team van Household Hardware , de mooiste producten voor het dagelijkse leven als het gaat over wonen, leven, eten en drinken. Alledaagse producten, die elke dag net een beetje minder gewoon maken.

Onze liefde voor-, en inspiratie uit Marokko gaat ver, heel ver. Wij nemen nieuwe ontwerpen mee naar onze eigen ateliers in en rond Marrakesh, en laten ons elke keer weer verrassen door de voor ons steeds weer nieuwe oude technieken, die gebruikt worden voor onze nieuwe collecties. En keer op keer is elk los product dat uit het atelier komt, nét iets subtieler, ruwer, robuuster of zachter dan we hadden bedacht. Juist dát maakt elk stuk op zich een kunstwerk, ambachtelijk én uniek in zijn eigen soort.

Household Hardware verkoopt een met de handgemaakte collectie zitmeubels, van krukje en poef tot lamp en loungebank, waarbij het overgrote deel gemaakt is van natuurlijke-en/of gerecyclede materialen. Door onze diepliggende liefde voor Marokko te combineren met onze down-to-earth mentaliteit, hebben wij onze eigen tijdloze stijl gecreëerd . Dit zorgt ervoor dat onze collecties inmiddels evergreens heeft en daar komen altijd weer blijvertjes bij. Het gebruik van natuurlijke kleuren helpt hier absoluut een handje bij. Elke nieuwe collectie sluit naadloos aan op de vorige.

Onze matraskussens zijn ook niet meer weg te slaan uit het straatbeeld van nu. Elk seizoen komt er weer een nieuwe stof bij, die weer helemaal te gek combineert bij de bestaande kussens. Zo kan je dus eindeloos blijven combineren en wordt het nooit saai!

Natuurlijke materialen vervelen nooit en zijn 100% onderdeel van onze visie. Als deze materialen dan ook nog gerecycled zijn, zijn we helemaal blij. Het hout wat wij gebruiken groeit in Marokko; qua hout maken wij vaak gebruik van citroenhout, wilgenhout, olijfhout, eucalyptushout en walnotenhout.

Door onze jarenlange zoektocht naar de goede fabrieken en ambachtslieden, hebben wij een select team kunnen samenstellen, dat net als wij , bevlogenheid en oog voor kwaliteit, hoog in het vaandel heeft.

Drop by

Heb je zelf een winkel en wil je even komen kijken? Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom in Aalsmeer. We zijn maandag tot en met vrijdag open van 9:00-17:00. Bel ons alsjeblieft wel eerst als je langs wilt komen.

Household Hardware
Hollandweg 19
1432DD Aalsmeer
Nederland

Contact

We zijn elke werkdag open van 9:00-17:00. Je kan ons altijd bellen voor meer informatie of stuur ons een mailtje.

info@householdhardware.nl
+31(0)20 638 50 15